IcadiyePVP | Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
IcadiyePVP | Forum

IcadiyePVP Forum Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor

YazarMesaj
LaneTLiChocuq

Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor  Empty
MesajKonu: Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor    Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor  Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 11:19 am

Admin konu başlıgındanda anlıyıcagın şekilde sunucuya baglanacaksında takılıor sw acık gosterıor ..! yrdım pls lutfen
Suspect Question
LaneTLiChocuq

Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor  Empty
MesajKonu: Geri: Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor    Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor  Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 11:22 am

girdiiiiiii oleyyyy xDxD lol! lol! lol! lol! lol! farao farao farao
LaneTLiChocuq

MesajKonu: Geri: Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor    Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor  Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 11:26 am

giriş işlemı yapılıorda takıldı bu ne ıs ya xD lol!

Admin Yardımcı ol lutfen..! Oyunda Sunucuya baglanacaksında takılıor acılmıor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SW YE GIREN WARMI BEN GIREMEDIM BAGLANACAKSINDA KALIYO
» gm oyunda giris işlemi yapilior dior kalıor yardm et
» SUNUCUYA BAGLANIRKEN HATA DİYOOOO !!!!!!!!
» YETTİ ARTİK SUNUCUYA BAĞLANACAKSIN
» YİNEMİ YHA SUNUCUYA BAĞLANIRKEN HATA