IcadiyePVP | Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
IcadiyePVP | Forum

IcadiyePVP Forum Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mutlaka İçeri Önmli Bİr Konu Cevap Bekliyorum..!

YazarMesaj
trogo43

Mutlaka İçeri Önmli Bİr Konu Cevap Bekliyorum..! Empty
MesajKonu: Mutlaka İçeri Önmli Bİr Konu Cevap Bekliyorum..!   Mutlaka İçeri Önmli Bİr Konu Cevap Bekliyorum..! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 01, 2010 5:23 pm

SEvgili Oyuncular Bağlanacaksında kalıyo Sayın Gm Bir Düzelt Oyunun ZEvki Çıkmıyo OYun AÇıldı Ama Yinede Oynuyamıyoruz Düzeltirmisin sayın Gm 1 Bağlanamadı Herkez Şikayetçi ArkadaşLar Oyunu Açtırdık Bunuda DÜzelttirelim Bana DesTek OLun Yardımlarınızı Bekliyorum Herkezi Yorumlarını Bekliyorum........![Hadi Bir EL At Bhe Sayın Gm Oyunu Bizde Oynuyalım forumdakilere Gmlere Ve Oyunculara SEsleniyorum Bana Destek Çıkın...! Sizde uyumayın hadi bi yap GM...............![hayatımda Güzel Bİr Pwp Oynuyordum 95 lwlim Lütfen Gm Onarın BAğlanmıyo dediğim Gibi Bişi Yapın Sayın Gm.....!

Mutlaka İçeri Önmli Bİr Konu Cevap Bekliyorum..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hadi Düzeltin Su Oyunu Bi EL Atın Sayın Gm[cevap bekliyorum]Gm bir açıklama yaparmısın..!
» Siz İçeri Girinde Gerisini Bana Bırakın Mutlaka Bakın !!'''!!'''!!'''!!
» Admin Server Açikmi Bi İçeri Cevap Yaz.
» Oyunmu kapandı yha tamamen kapandıysa bir cevap verin sayın gm[İÇERİ]
» Siz gİrin Mutlaka Yorum